Get Adobe Flash player

Η Βιοσώλ Προτείνει

Τους νέους ηλιακούς  θερμοσίφωνες ECO-BIOSUN με την υψηλότερη απόδοση στην Ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

 
Περισσότερα...


B2B Βιοσώλ Portal


Europanel Elegant

   
     
 


Τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL Elegantείναι σχεδιασμένα με κομψότητα και για μεγίστη απόδοση και παράγονται χρησιμοποιώντας μηχανήματα με την πλέον προηγμένη τεχνολογία.

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Κάθε θερμαντικό σώμα EUROPANEL Elegant κατασκευάζεται από μαιάνδρους ελαφριάς τραπεζοειδούς μορφής κολλημένους επάνω στους άβακες, την πρωτεύουσα επιφάνεια ανταλλαγής θερμότητας, για να εξασφαλίσει την υψηλότερη δυνατή απόδοση θερμότητας. Όλα τα θερμαντικά σώματα είναι δοκιμασμένα σε πίεση 13 bar.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Το θερμαντικό σώμα EUROPANEL Elegant παράγεται στα ύψη 400mm, 600mm και 900mm και μήκη από 400mm έως 2000mm.
Κατόπιν ειδικής παραγγελίας άλλα ύψη καθώς και μακρύτερα σώματα είναι επίσης διαθέσιμα.
Τα σώματα είναι διαθέσιμα στους τύπους 11, 22 και 33.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ
Όλα τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL Elegant παραδίδονται πλήρη με πλαϊνά καλύμματα και σχάρες, τα οποία είναι τοποθετημένα από το εργοστάσιο.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΑΦΗ
Όλα τα θερμαντικά σώματα είναι βαμμένα σε λευκό χρωματισμό (RAL 9010). Κάθε σώμα υποβάλλεται σε σχολαστική επεξεργασία καθαρισμού και απολίπανσης, ασταρώνεται και εν συνεχεία βάφεται με βαφή πούδρας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Όλα τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL Elegant προστατεύονται από ισχυρή συσκευασία ιδιαίτερα ενισχυμένη στα άκρα. Κάθε θερμαντικό σώμα τυλίγεται εσωτερικά με ειδικό νάϋλον με φυσαλίδες και εξωτερικά από ισχυρή θερμο-συρρικνούμενη μεμβράνη. Το συσκευασμένο θερμαντικό σώμα φέρει την αναγκαία σήμανση με τον τύπο και το μέγεθος, ενώ και τα στηρίγματα για την εγκατάσταση είναι τοποθετημένα εσωτερικά της συσκευασίας.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Όλα τα αναγκαία για την εγκατάσταση εξαρτήματα περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Στα εν λόγω εξαρτήματα περιλαμβάνονται οι γωνίες στήριξης στον τοίχο, οι τάπες, τα εξαεριστικά, καθώς επίσης και κλειδί εξαέρωσης. Όλα τα μικροϋλικά για την εγκατάσταση περιλαμβάνονται στην συσκευασία του σώματος.

10 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Όλα τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL κατασκευάζονται στο πλαίσιο του ποιοτικού συστήματος ISO 9001:2000. Κάθε θερμαντικό σώμα EUROPANEL είναι πλήρως εγγυημένο για 10 έτη ενάντια σε όλες τις ατέλειες που προκαλούνται από ελαττωματικά υλικά ή την κατασκευή.

   

Top